schoonmaak 'dagelijkse' poetsopdrachten, privé en zakelijk, incl. desinfecterende schoonmaak

Een propere omgeving is een prettige omgeving, om in te werken of te leven. Zowel de werkomgeving om je bezoekers of klanten op een aangename manier te ontvangen. Want zeg nu zelf, die eerste indruk is belangrijk.
Naast poetsopdrachten met een vaste frequentie (vb. wekelijks, tweewekelijks, maandelijks) kan u ook beroep op ons doen voor eenmalige poetsopdrachten op afroep.

De Corona periode maakten dat hygiëne en desinfectie nog actueler is dan voordien. Voor deze bijzondere periode schonken we hier ook al veel aandacht aan, zo gebruikten we al desinfecterende producten. We zorgen voor een propere werkplek voor jou en jouw werknemers. We schenken ook aandacht aan de zogenaamde contactpunten, denk aan: deurklinken, lichtknoppen, receptiedesks,....

Feesten en evenementen

Gesproken over eenmalige poetsopdrachten, dan denken we uiteraard aan lichte of intensieve schoonmaakopdracht van privé of zakelijke ruimtes na of voor een feest (communie- of lentefeest, tuinfeest, trouwfeest,...), opendeurdag, diner, evenement,.... Denken we zowel aan bedrijfsruimtes, zalen,... maar ook gewoon je woonkamer thuis!
Je hebt een leuke tuin, dus waarom het ver gaan zoeken als je eens een feestje organiseert. Echter kijk je wat op tegen het poetsen achteraf? Geen probleem, voor WAM Clean Service. Wij ontzorgen je volledig en regelen alles van A tot Z op schoonmaakgebied, terwijl jij nog kan nagenieten!